Köpvillkor

När får jag min beställning?

Dina inloggningsuppgifter till webbutbildning skickas efter anmälan och betalning i ett mejl en vecka innan utbildningens start på uppgiven mejladress.

Pris

Priser anges med inklusive och exklusive momssats i svenska kronor.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss ska det klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätten gäller från den dag du anmält dig.

Något som inte fungerar?

Om du inte får något bekräftelsemejl eller informationsmejl så kan du först titta i din skräpkorg där det kan vara. Om du fortfarande inte fått något mejl kan du i första hand kontakta teknisk support john@mebia.se

Om du har andra funderingar innan kursstart är du välkommen att kontakta maria@mariakraffthelgesson.se

Betalningsalternativ

Vi använder oss av Klarna för säkra betalningar. Läs mer om Klarna här.

Skydd av personuppgifter

I samband med anmälan och betalning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten endast i syfte att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av mig. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerad på dig och om du anser den vara felaktig kan du begära rättelse eller borttag ur vårt register. Kontakta i så fall oss. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter till någon förutom till webbutbildningsprogrammet som tillhandahålls av Easy LMS Detta görs för att ett användarkonto ska kunna skapas hos dem så att du kommer åt din webbutbildning.

Kontaktuppgifter

Organisationsnr: 730211-5626

Adress: Marias Musik-Krafft c/o Maria Krafft Helgesson Linnés väg 4 504 75 Borås

Telefonnr: +46705160258

Är det något du undrar över gällande våra villkor kan du kontakta maria@mariakraffthelgesson.se