Sign Up

Sign Up sjunger rock, pop, schlager och visor med tecken. Sign Up ger konserter och har en youtube-kanal med filmer med musik och tecken. Här kan du läsa mer om Sign Up, få filmexempel, ladda ner ritade tecken till sångerna och få veta hur du bokar en konsert.

Mer från Sign Up

Konserter

Sign Up ger konserter för många olika verksamheter såsom förskolor, skolor, dagliga verksamheter, föreningar, konferenser, andra verksamheter och allmänheten. Vissa konserter är öppna för allmänheten. Ta kontakt med respektive arrangör eller Sign Up för att få veta mer.

Vi lägger ut konsertprogrammet för varje termin i våra sociala kanaler.

Beskrivning av Sign Up:

Sign Up sjunger och spelar pop, rock, schlager och visor med Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation (TAKK). Bandet består av fem medlemmar som alla har ett intresse av rätten till kommunikation för alla oavsett kommunikationssätt. Tillsammans med publiken så skapas en show fylld av musik och glädje.

Välkommen att sjunga, dansa och teckna med Sign Up!

Sign Up består av:

Maria Krafft Helgesson, tecken och sång

Nina Ahlsell, keyboard och sång

Göran Hartman, trummor och sång

Mats Larsson, bas och sång

Jan Terneby, gitarr och sång

Här kan du boka och kontakta Sign Up.

Youtube-exempel

Sign Up har en Youtubekanal med filmer. Ett syfte är att inspirera inlärning av tecken med stöd av musik. Ett annat syfte är att möjliggöra för människor som behöver tecken att få chans att veta vad sångtexterna handlar om. Ytterligare ett syfte är att vi kan dela med oss av den glädje musik ofta ger och skapa möjlighet för människor att sjunga, dansa och teckna tillsammans.

Sign Up har skapat många filmer med musik och tecken. Här kan du se några exempel.

Alldeles lagom

Blinka lilla stjärna

Pippi Långstrump

Ja må du leva

Material med ritade tecken

Till vissa sånger har vi skapat material med ritade tecken. Då följer de sången så som vi sjunger och tecknar den. Ibland finns inte tecknet som illustration och då har vi skrivit det eller skrivit hur vi tänkt inom parentes efter ordet. När vi översätter texterna till tecken så tolkar vi texten och sätter tecknet utifrån tolkningen. Ibland sjunger vi därför ett ord men tecknar ett annat för att vi tolkar texten så.

Här kan du ta del av sånger med ritade tecken och ladda ner materialet om du vill.

Tidigare uppdrag

Vi har bokat sign Up många gånger genom åren och det blir alltid succé! Musik, tecken och kroppsspråk förmedlas med proffsighet och humor så att alla kan hänga med. Man blir aldrig besviken när Sign Up spelar upp!

Att boka Sign Up är självklart för oss. Att kunna erbjuda sång och musik i kombination med tecken som stöd är fantastiskt och en viktig del i vår verksamhet på Träffpunkt Simonsland. Sign Up är alltid lyhörda för våra önskemål och professionella i sina framträdanden och alltid med ett leende på läpparna.